#KasihRamadan Diskaun 10% Bagi Semua Produk! Kod: S4V310

MEMPERKENALKAN FLORAL SAJADA

Kelihatan Indah.
Selesa Digunakan.

Dihiasi corak kuntuman bunga mawar mekar yang sungguh indah. Dengan isian latex asli, sejadah ini menawarkan keselesaan yang tak boleh ditandingi.

Hayati Kehalusan Seni Kuntuman Bunga Mekar Yang Terhampar Indah.

Play Video

Sulaman Bungar Mawar Sejadah

berkonsepkan sulaman kuntuman buga mawar yang sangat indah. Sulamannya timbul pada permukaan sejadah, boleh dirasa apabila menyentuhnya.

Tiga Kombinasi Warna

Hadir dengan tiga kombinasi warna premium yang cantik. Sulaman benang warna emas pada sebahagian corak membuatkan ia kelihatan sangat eksklusif.

Bukan Sekadar Cantik. Rasa Keselesaan Berganda Dengan Isian Latex Asli.

Lembut & Menyerap Tekanan

berLatex digunakan meluas pada bantal& tilam. Ia boleh menampung dan menyerap tekanan dengan sangat baik. Khususnya apabila anda berdiri, duduk atau sujud di atasnya.

Sejadah Berkonsep 'Hybrid'

Sejadah floral AMRU ini boleh digunakan bersama atau tanpa isian latex. Terdapat ‘hidden zip’ pada bahagian belakang untuk tanggalkan isian latex. Anda bebas memilih.

Jaminan 365 Hari

Jika dijaga dengan baik, ia mampu bertahan sehingga tempoh yang sangat lama. Kami beri jaminan kualiti tiada kerosakkan selama 365 hari untuk isian latex. 

Menyerap tekanan
Keselesaan
Kelembutan

+ELASTIK

+HYBRID

Spesifikasi

Ukuran
70cm x 110cm +-
Konsep
Sulaman Bunga
Luaran
Arcylic  Chenille
Isian
100% Latex asli
Isian
100% Latex asli
Isian
100% Latex asli
Ketebalan
20mm +-
Warna
Ivory cream/ Titanium black/ Olive green
Berat
2700gm +-

Harga sehelai

RM599.00

I presented the AMRU Sajadah to both my moms. And they truly loved it.

.... Dr. Sheikh Muzaphar Shukor

As expected, they are of premium quality. Really satisfied with the quality."

.... Nora Anguilla

Anak-anak dan suami pun suka sejadah AMRU ni. Sangat selesa.

.... Fauziah Abu Hassan

Saya terima hadiah sejadah AMRU dari seorang kawan. Masya Allah sungguh selesa sejadah ini.

.... Lily

Klik untuk baca semua maklumbalas →

Tawaran & Hadiah Menarik.
Setiap Helai Lebih Bermakna.

Potongan RM120

Nikmati potongan bernilai RM120 bagi setiap helai pembelian Floral Sajada keluaran AMRU.

Penghantaran Percuma

Sejadah Penghantaran Floral Sajada ke seluruh Malaysia adalah percuma. Jimat lebih RM30 bagi setiap helai.

Pulangan 30 Hari

Jika ada sebarang permasalahan, maklumkan kepada kami untuk pemulangan wang.

HADIAH PERCUMA #1

Boxs Eksklusif RM69.90

Setiap helai Floral Sajada akan dilipat kemas di dalam ‘exclusive box’ dengan warna dan logo rasmi AMRU. Kotak ini juga mudah dibawa kemana-mana kerana mempunyai ‘holder’ pada bahagian atas, seperti bag. Kelihatan sangat cantik untuk diberikan sebagai hadiah.

HADIAH PERCUMA #2

Basic Sajada II MIni RM49.90

Sejadah Basic Mini II juga akan diberikan secara percuma bagi setiap helai pembelian Floral Sajada

HADIAH PERCUMA #3

Premium & Gift Card (RM12.90)

Pewangi sejadah yang harum berserta gift card juga disediakan untuk anda nukilkan sebarang ucapan.

Tawaran & Hadiah Menarik . Setiap Helai Lebih Bermakna.

Play Video

+UNBOXING

Diri Sendiri & Keluarga

Mereka yang paling ideal untuk mencuba Floral Sajada ialah diri anda sendiri berserta keluarga.

Untuk Orang Tersayang

Floral Sajada adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang.

Untuk Majlis Istimewa

Floral Sajada sangat cantik & eksklusif untuk dibawa ke majlis istimewa sebagai kejuatan kepada seseorang.

Untuk Hantaran Kahwin

Floral Sajada sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda.

 Tidak seperti sejadah biasa. Pelbagai kelebihan menanti.

Tiga Pilihan Warna

Ada kombinasi warna yang pelbagai tetapi dengan tiga warna utama.

Konsep 'Hybrid'

Boleh digunakan bersama atau tanpa isian latex, bergantung pada kesesuaian.

Made in Turkey

Dihasilkan dengan workmanship yang teliti dan kemas dari Turki.

Edisi Terhad

Hanya 1000 helai sahaja dihasilkan untuk koleksi ini. Tiada ulang keluar.

Isian Latex Asli

Boleh disertakan dengan lapisan latex asli yang boleh menyerap tekanan dengan baik.

Hadiah Eksklusif

Sesuai dijadikan hadiah kepada orang yang tersayang. Sangat eksklusif dan selesa.

Tawaran Harga Istimewa Untuk Anda. Harga Berbaloi.

Sehelai

RM479

Harga asal bagi sehelai Floral Sajada ialah RM599.

Anda akan memperolehi:

  • Sejadah Floral x 1
  • Isian Latex x 1
  • Premium Box x 1
  • Basic Sajada Mini x 1
  • Kad & Pewangi x 1
  • Jimat RM120!

Dua Helai

RM900

Harga asal bagi sehelai Floral Sajada ialah RM1198.

Anda akan memperolehi:

  • Sejadah Floral x 2
  • Isian Latex x 2
  • Premium Box x 2
  • Basic Sajada Mini x 2
  • Kad & Pewangi x 2
  • Jimat RM298!

Tiga Helai

RM1250

Harga asal bagi sehelai Floral Sajada ialah RM1797.

Anda akan memperolehi:

  • Sejadah Floral x 3
  • Isian Latex x 3
  • Premium Box x 3
  • Basic Sajada Mini x 3
  • Kad & Pewangi x 3
  • Jimat RM547!

Pilih Warna, Kuantiti & Tempah Sekarang

Sale!

Floral Sajada

(5 customer reviews)

RM479.00

Clear
SKU: N/A Category: Tag:

5 reviews for Floral Sajada

5.0
Based on 5 reviews
5 star
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%
  1. siteadmin-kedaionl (store manager)

    Alhamdulillah sangat puas hati, sejadah sangat cantik. selesa, kemas. Berbaloi dengan harga.

  2. siteadmin-kedaionl (store manager)

    Beli ntuk mak ayah. Ayah suke sgt, terus pkai. Selesa ntuk lutut. Tq, siap tlg tulis gift card lg. Klao ade rezeki, akan beli lg.

  3. siteadmin-kedaionl (store manager)

    Sejadah yg cantik tebal dapt perfume yg sangat wangi..berbaloi dengan harga

  4. siteadmin-kedaionl (store manager)

    MashaAllah terharu seronok rasa akhirnya beli floral sajada ni dah lama sangat aim tapi baru cukup duit nak beli. Besar yea parcel and box nya. Sajadah lawa sgt sulamnya. Wrapping pun okay. Moga Ramadhan nanti excited nak jalani ibadah.

  5. siteadmin-kedaionl (store manager)

    Cantik sgt allhamdulillah mummy happy dapat Sejadah Amru❤️❤️❤️❤️❤️🎁🎁💋💋

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cancel

72 MAKLUMBALAS UNTUK FLORAL SAJADA

[jgm-featured-carousel title='Let customers speak for us' all-reviews-page='#']

Klik untuk baca semua maklumbalas ↓

Ingin kongsikan maklumbalas?

Kami teruja untuk mendengar maklumbalas jujur dari anda. Insyallah setiap kata-kata anda kami akan jadikan pemangkin semangat dan iktibar. Klik butang di bawah untuk kongsikan maklumbalas anda. Terima kasih!

Soalan-soalan Lazim

Floral Sajada perlulah dicuci menggunakan ‘dry-cleaning’ untuk mengelakkan kerosakkan berlaku pada fabrik sejadah. Untuk isian latex pula, tidak dibenarkan cucian secara langsung kecuali jika ada kawasan yang kotor anda harus bersih dengan tuala lembap, kemudian keringkan dengan menekan tuala kering di kawasan yang lembap. Simpan produk di kawasan sejuk dan kering, elakkan cahaya matahari secara langsung.

Mohon maaf, isian latex tidak dijual secara berasingan. Floral Sajada adalah koleksi yang disertakan dengan isian latex untuk keselesaan pengguna. Ia adalah koleksi sejadah ‘Limited Edition’ yang dikeluarkan 1000 helai sahaja.

Floral Sajada keluaran AMRU agak kurang praktikal untuk dibawa travel. Ia direka khusus untuk kegunaan ‘indoor’ dan bersifat setempat. Fabrik yang dipilih pada bahagian bawah agak sensitif dengan permukaan kasar serta berat isian latex sekitar 2.6 kg. Tapi pihak kami sediakan box khusus seperti bag untuk memudahkan anda.

Untuk mengelakkan kerosakan pada isian latex, kami mencadangkan agar ia disangkut terus pada rak atau gulung seperti karpet. Elakkan dari lipat Floral Sajada seperti sejadah biasa. Simpan di tempat yang bersih.

Kami yakin Floral Sajada keluaran AMRU ini ditawarkan pada harga yang sangat berpatutan. Sejadah berkonsep floral ini adalah hasil tenunan dari Turki yang terkenal dengan kehalusan sentuhan seninya. Isian latex pula dari Thailand sebagai di antara negara pengeluar latex terkenal dunia. Kombinasi dua negara untuk menghasilkan sejadah yang pertama seumpanya di Malaysia. Tambahan pula, AMRU hanya mengeluarkan 1000 helai sahaja untuk koleksi floral ini.

Dari segi keselesaan pula, ia tidak dapat ditandingi oleh sejadah biasa kerana faktor isian latex asli 100% di dalam sejadah. Teknologi latex ini telah diterima umum memberi pelbagai manafaat untuk tubuh badan dan telah digunakan secara meluas pada industri tilam, bantal, kasut dan sebagainya.

LAGI PRODUK KELUARAN AMRU

Rawdah Sajada

Bermotifkan kesenian Raudah

Basic Sajada II

Isian kapas asli. Minimal dan selesa

Rawdah Sajada

Bermotifkan kesenian Raudah

Basic Sajada II

Isian kapas asli. Minimal dan selesa

Shopping Cart