#KasihRamadan Diskaun 10% Bagi Semua Produk! Kod: S4V310

Dengan Kerjasama

MEMPERKENALKAN RAWDAH SAJADA

Sejadah Bermotifkan
Kesenian Raudah.

Sentuhan dari organisasi yang menghasilkan
permaidani Masjid Haram & Masjid Nabawi.
Menggamit kenangan bersolat di tanah suci.

Auntentik dari Madinah

Sejadah dihasilkan di Madinah. Tempat sama bagi penghasilan permaidani masjid Haram & Nabawi.

Berkualiti Tinggi

Proses penghasilan sejadah yang cukup teliti dan menggunakan fabrik berkualiti tinggi.

Pilihan Corak Eksklusif

Lima pilihan corak dan warna sejadah yang sungguh eksklusif bermotifkan kesenian Raudah.

Tersedia di Malaysia

Sejadah telah ada di Malaysia. Anda tidak perlu menunggu lama untuk memilikinya.

Pengedar Rasmi Al Munawara

Berpusat di Kota Madinah, Al-Munawara adalah NGO beroperasi sebagai cabang komersial dibawah badan wakaf yang ditubuhkan oleh HRH Putera Faisal Bin Salman. Semua pendapatan mereka diwakafkan sebagai sumbangan kepada pembangunan masyarakat dan ekonomi Madinah, termasuk dengan penyelenggaraan Masjid Nabawi. Dengan slogan ‘From the heart of Medina’, Al-Munawara berharap dapat membawa produk-produk Madinah ke seluruh dunia. AMRU dan Siti Khadijah telah dilantik sebagai pengedar rasmi untuk pasaran Malaysia & Indonesia.

Mengimbau Memori Solat di Tanah Suci

Tidak seperti sejadah biasa yang berada di dalam pasaran, sejadah AMRU menjanjikan pelbagai kelebihan untuk menemani ibadah seharian anda.

Kelihatan Cantik

Sejadah ini dihasilkan dari motif kesenian Masjid Haram & Masjid Nabawi. Sentuhan corak dan warnanya sangat cantik dan kekal relevan sepanjang zaman.

Autentik & Original

Sejadah ini dihasilkan dari motif kesenian Masjid Haram & Masjid Nabawi. Sentuhan corak dan warnanya sangat cantik dan kekal relevan sepanjang zaman.

Permukaan Lembut

Sejadah ini menggunakan fabrik ‘Polypropylene Silky’ dan setiap helai akan melalui proses melembutkan permukaanya menggunakan cecair istimewa.

Lebih Tebal

Sejadah dengan ukuran 110 cm x 70 cm dan ketebalan sekitar 8mm ini mempunyai 1.6 juta titik cucukan benang berbanding sejadah biasa yang lebih nipis.

Boleh Dibasuh

Sejadah ini boleh dibasuh sepertimana permaidani tanpa memudarkan warna walaupun dibasuh berkali-kali dan digunakan selama bertahun-tahun.

Kualiti Terjamin

Sejadah ini melalui tiga kali proses pemeriksaan kualiti iaitu dua kali di Arab Saudi dan sekali lagi setelah tiba di Malaysia. Insyallah anda akan memperolehi sejadah yang elok.

Inspirasi Corak & Motif Dari Masjid Suci

Dengan lima pilihan corak yang mempunyai sejarah berbeza, sejadah AMRU ini akan lebih bermakna untuk kegunaan anda walau dimana sahaja.

SPESIFIKASI

Rawdah Sajada

Koleksi sejadah autentik dari Madinah yang bermotifkan kesenian Raudah. Sentuhan dari organisasi yang menghasilkan permaidani Masjid Haram & Masjid Nabawi.

Ukuran:
110 x 70 cm +-
Fabrik
Polypropylene silky
Ketebalan
8+- mm*
Berat
1200+- gram

Harga sehelai

RM249.00

Mihrab Al-Haram & Mihrab Al-Rawdah

Sejadah yang menggunakan corak permaidani di dalam Raudah termasuk rekabentuk tiang serta Mihrab Nabi di Masjid Nabawi.

Al-Haram & Al-Rawdah

Sejadah dengan corak permaidani Raudah Alsharifa yang unik dan menggamit pengalaman tempat suci di mana sahaja anda berada.

Eznik

Sejadah yang diilhamkan oleh corak bunga yang terletak pada pintu masuk pintu Alsalam di Masjid Nabawi dengan warna menawan.

10 (1)
Play Video

Telah Membahagiakan Ramai Orang

4.7 dari 5 pengguna telah merasai pengalaman yang positif menggunakan sejadah AMRU. Sebahagian dari mereka sudi berkongsi pengalaman dengan anda.

4.9
Based on 44 reviews
5 star
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%
  1. Nurul Affiqa Binti Samsir (store manager)

    finally arrived. fast delivery😍 cantik sangat! material tebal, lembut and nampak selesa. yang penting mudah nak bawa kemana mana. thankyouuu✨✨✨

    Basic Sajada IIBasic Sajada II

  2. Masriwati Mansor (store manager)

    Alhamdulillah produk ok. Puas hati. InsyaAllah lain kali boleh beli lagi. Semoga AMRU terus succes. Aamiin

    Basic Sajada IIBasic Sajada II

  3. Bahiah Ismail (store manager)

    Alhamdulillah saya amat suka guna Sejadah mini Amru kerana tebal & selesa. Dan pula diberi pewangi lagi saya suka akan baunya.

    InsyaAllah akan beli sejadah Amru yg bersaiz besar.

    Terima kasih

    Basic Sajada IIBasic Sajada II

  4. Siti Hawa (store manager)

    Alhamdulillah sejadah saya tlh slmt sampai.. Tqsm cantik dan freegift pun best (minyak wangi) tu. Ada rezeki boleh order yg lain pula.

    Basic Sajada IIBasic Sajada II

  5. Cik Da (store manager)

    Alhamdulillah kualiti kemas dan perfume tu pon wangi.. ❤️

    Basic Sajada IIBasic Sajada II

  6. Mahyidin Bin Yusof (store manager)

    Alhamdulillah sampai. Kain selesa. Ada perfume skali. Terima kasih seller.

    Basic Sajada IIBasic Sajada II

  7. Muhammad Yusuff (store manager)

    Alhamdulillah selamat sampai.. Beli untuk Mak di kampung sempena nak solat terawih.. Tapi apakan daya dekat Kelantan dah tak dapat solat terawih sekarang.. Mak suka sebab tebal.. Tapi takut berebut dengan Nenek Doakan kita semua dapat pulang beraya tahun ni.. Penat dah nyanyi lagu Dendang Perantau..

    Basic Sajada IIBasic Sajada II

  8. SYAMIMI ADZHA (store manager)

    MasyaAllah, happy tak terkira saya! Haritu beli buat hadiah utk kawan, belek2, rasa best pulak so kali ni beli utk diri sendiri + hadiah utk kwn lain jgk 😂 Wangi, gebu tebal, rasa tenang je dgn warna putih dia 🥺 korang beli la, konpem tak menyesal 🌸

    Basic Sajada IIBasic Sajada II

  9. siteadmin-kedaionl (store manager)

  10. siteadmin-kedaionl (store manager)

1 2 3 4 5

Klik untuk baca semua maklumbalas →

Tawaran Menarik & Hadiah Percuma!

Nikmati diskaun dan hadiah istimewa bagi menghargai pembeli sejadah AMRU.

Makluman: Packaging Al-Munawara akan disertakan dengan woven bag AMRU untuk membendung sebarang kerosakan

Potongan RM30

Nikmati potongan RM30 bagi setiap helai Rawdah Sajada keluaran AMRU x SK. Semakin bertambah helaian, semakin menjimatkan anda.

Penghantaran Percuma

Setiap pembelian bernilai RM250 ke atas akan menikmati penghantaran percuma ke seluruh Malaysia. Jimat lebih RM10++ bagi kos penghantaran bagi setiap helai.

Woven Bag Percuma

Selain dari packaging asal dari Al-Munawara, setiap pembelian menerusi laman web ini juga akan menerima woven bag AMRU secara percuma.

Dapatkan Perfume Sejadah & Gift Card Bernilai RM12.90 Secara Percuma!

Setiap helai sejadah AMRU akan diberikan pewangi sejadah dengan haruman yang sangat tenang. Satu calitan sahaja boleh membuatkan sejadah anda wangi sehinga 72 jam. Bebas alkohol. Gift card juga disediakan untuk anda sampaikan ucapan kepada orang yang tersayang agar pemberian hadiah lebih bermakna.

Siapa Yang Perlukan Sejadah AMRU?

Buat mereka yang ingin merasai pengalaman solat yang berbeza & membahagiakan orang lain.

siapa-1

Diri Sendiri & Keluarga

Mereka yang paling ideal untuk mencuba sejadah AMRU ialah diri anda sendiri berserta keluarga.

siapa-3a

Ketika Umrah & Haji

Sejadah AMRU juga adalah satu barangan wajib yang perlu anda bawa apabila menunaikan umrah atau haji.

siapa-2a

Untuk Orang Tersayang

Sejadah AMRU adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang.

siapa-5

Hantaran Kahwin

Sejadah AMRU sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda.

Insyallah..

Sejadah Yang Berkualiti..

Bayangkan anda dan ahli keluarga dapat mendirikan solat dengan pengalaman yang berbeza. Mengembalikan memori mendirikan solat di tanah suci.

Tiga Jaminan Untuk Anda 

Nikmati pembelian yang sungguh berbaloi, tanpa sebarang risiko..

Pulangan Wang 30 Hari

Jika ada kerosakkan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk pemulangan wang.

Produk Berkualiti

Sejadah premium yang lebih cantik, lebih selesa dan sungguh berkualiti dari setiap aspek untuk kegunaan harian.

Harga Yang Berpatutan

Anda akan dapati sejadah ini dijual dengan harga yang jauh lebih murah dengan apa yang anda akan rasai.

Pilih Corak, Kuantiti & Tempah Sekarang

Menggamit kenangan tanah suci dengan sejadah AMRU x Siti Khadijah.

Sale!

Rawdah Sajada

(3 customer reviews)

RM219.00

Clear
SKU: N/A Category: Tag:

3 reviews for Rawdah Sajada

5.0
Based on 2 reviews
5 star
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%

Customer Images

Image #1 from siteadmin-kedaionl
Image #1 from siteadmin-kedaionl

siteadmin-kedaionl

Kain lembut dan berkualiti

Image #1 from siteadmin-kedaionl
  1. siteadmin-kedaionl (store manager)

    Kain lembut dan berkualiti

    Uploaded image(s):

    Image #1 from siteadmin-kedaionl
  2. siteadmin-kedaionl (store manager)

    Sangat menarik

  3. Amir Amin (store manager)

    Alhamdulillah barang diterima dengan keadaan yg baik. Ini tempahan kali ke 2 untuk sejadah raudah. Macam biasa sejadah kualiti yg baik dan suka pewangi. Bila sujud bau harum sungguh menenangkan.

Add a review

Your email address will not be published.

Cancel

65 MAKLUMBALAS UNTUK RAWDAH SAJADA

Ingin kongsikan maklumbalas?

Kami teruja untuk mendengar maklumbalas jujur dari anda. Insyallah setiap kata-kata anda kami akan jadikan pemangkin semangat dan iktibar. Klik butang di bawah untuk kongsikan maklumbalas anda. Terima kasih!

Soalan-soalan Lazim

Berikut adalah persoalan yang sering diajukan berkaitan Sejadah AMRU.

Kebanyakkan sejadah siri Raudah yang berada di dalam pasaran bukan dari Madinah. Ada yang dihasilkan dari Turki dan mendakwa ia dihasilkan di Madinah. Rawdah Sajada ini pula adalah keluaran jenama Al-Munawara, salah satu sayap kanan NGO di bawah putera raja Arab Saudi, HRH Putera Faisal Bin Salman. Ia dihasilkan dari kilang yang menghasilkan permaidani untuk Masjid Haram & Nabawi. Autentik dan asli dari Madinah. AMRU & Siti Khadijah pula telah dilantik sebagai pengedar rasmi koleksi sejadah mereka.

Harga Rawdah Sajada yang ditawarkan adalah sangat berpatutan. Sejadah asli dari Madinah yang mempersembahkan kualiti, kecantikkan dan kenangan seperti berada di tanah suci. Sejadah ini juga lebih tebal dan lembut berbanding sejadah lain di pasaran. Anda juga telah diberi diskaun RM30 dan memperolehi perfume sejadah percuma bagi setiap helai pembelian.

Ya. Semua stok Rawdah Sajada ada di Malaysia. Setelah tempahan, Insyallah anda akan menerima sejadah ini dalam tempoh 1-3 hari bekerja. Bergantung juga kepada situasi dan lokasi.

Boleh! Kami boleh berikan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia walaupun berapa kuantiti yang anda inginkan. Tetapi jika di luar Malaysia, kos penghantaran ditanggung oleh anda.

Boleh. Cuma penghantaran percuma yang telah pihak kami janjikan adalah untuk satu alamat sahaja. Jika ada penambahan alamat lain, kos penghantaran akan ditanggung oleh pihak anda.

LAGI PRODUK KELUARAN AMRU

Basic Sajada II

Isian kapas asli. Minimal dan selesa

Floral Sajada

Corak Bunga Mawar. Isian Latex

Basic Sajada II

Isian kapas asli. Minimal dan selesa

Floral Sajada

Corak Bunga Mawar. Isian Latex

Shopping Cart